Zona privata
Inregistrare utilizator


Vizitatori: 85990


Sucursala Iasi a RoEduNet - Programul Cisco Networking Academy

"The two great equalizers in life are the Internet and education."
John Chambers, CEO, Cisco Systems

Cisco Networking Academy Program
C.N.A.P - Initial, in 1993, Cisco Systems a dezvoltat un program de pregatire a personalului si a profesorilor din institutiile de invatamant. S-a dovedit ca pentru succesul programului era nevoie de pregatirea chiar a studentilor. Initial au fost organizate seminarii adresate acestora si ca urmare a succesului de care s-au bucurat aceste seminarii s-a decis dezvoltarea unui Curriculum structurat care sa fie predat intr-un cadru organizat.
Romanin Education Network Iasi
C.N.A.P. - RoEduNet Iasi - In Romania programul a fost introdus in 1998 odata cu semnarea unui acord de colaborare intre Cisco Systems si Ministerul Educatiei si Cercetarii, RoEduNet fiind implicata inca de la inceput in dezvoltarea acestui program in Romania.
Programul Cisco Networking Academy a fost introdus in Iasi la RoEduNet Sucursala Iasi in anul 1999, documentul prin care RoEduNet Iasi devine Academie Regionala fiind semnat in luna mai 1999. O parte din activitatea Academiei este concretizata si in organizarea de cursuri in cadrul Programului.

Programul "Cisco Networking Academy" (CNAP) a fost lansat de catre firma Cisco Systems pentru a compensa lipsa de personal calificat/specializat in proiectarea si intretinerea retelelor de calculatoare.
[ Acasa ] [ Justificare ] [ Certificari Cisco ] [ CNAP - Romania ] [ CNAP - Iasi ] [ Inregistrare ] [ Intrebari ]RoEduNet Iasi Cisco Networking Academy Program
Cisco Networking Academy Program - Regional Academy
Carol I, 11
Iasi, RO-6600 Iasi, Romania
Tel: +40 (232) 201003
Fax: +40 (232) 201200
E-mail: cnap@iasi.roedu.net


17 - Iun - 2019

Cautare

Anunturi (1)

Harta site

Informatii si Plati

Web-database

Download

Links